Nu är vi tillbaka igen!


Kära trogna läsare som har väntat i ett helt år, okej lite mer än ett år. Nu är vi tillbaka igen!

Mycket har hänt sen dess... Det mesta förändringen av allt är att Romeo har växt upp till en stor hund - annars är han bara Romeo som när han var valp.

* Väldigt intresserad av spår/sök/viltspår (så kallad blodspår) - det ska vi utveckla!

* Hamnade på första platsen i hans första valpkurs hos Kungliga Hundar med mig som förare bland mer än tiotal valpar - hans diplom skall ramas in i hundhuset.

* Byggt upp en hundgård på tomten så där är han när vi jobbar/handlar/är på Liseberg - han vill mer än gärna gå in i hundhuset där han vet det finns hundgodis/ben varenda dag.

* Hans passion är att slicka/tugga på ett håligt märgben med blodpuddning eller leverpastej itu - ett tips till er som vill aktivitera era hundar i hjärnan (och tungan förstås)!

* Har varit på bruksklubb flera gånger som valp och det ska absolut bli flera gånger - som vuxen, nästan.

* Ska HD & ED röntgas - hoppas på ett bra resultat.

* Håller på att lära sig att inte dra i kopplet, svårt men det går framåt med små steg - det är det jag ångrar att jag inte tog itu med tidigare!

* Nu är vi igång med privat träning och simträning för han har gått upp rejält på sista tiden - labradorernas vikt är obegripligt ibland! Sen blir det lite agility, spår/sök och mentaltest så småningom.

Det är någonting som jag har väntat länge på men inte hänt ännu, är att han inte lyfter ena benet när han kissar som hanhundar gör - tror jag ska kolla upp det hos veterinären. Onormalt?


Sommaren 2010



Sommaren 2011


Jag lovar att sätta upp en bild på oss två på nästa inlägg men då ser jag så liten ut, vilket jag inte är - bara för att han är så stor.....
"Va stor han har blivit!" får jag från förvånade människor som inte träffat honom på åratal medan han verkar minnas dem, eller är han bara glad. Inte vet jag.





//Vid tassen

RSS 2.0